Help mee en breng de beweging van zorgzame gemeenschappen in kaart

Ruim 200 bewonersinitiatieven op het gebied van zorg, welzijn en wonen hebben inmiddels de vragenlijst ‘Zorgzame gemeenschappen in kaart’ ingevuld. De eerste resultaten laten zien dat het in ons land bruist van de gemeenschapskracht. Heb jij de vragenlijst nog niet ingevuld? Doe het dan snel, het kan nog tot maandag 9 november.


Met jouw hulp kunnen we de beweging van zorgzame gemeenschappen zichtbaarder maken en overheden en instanties ervan overtuigen dat bewonersinitiatieven een volwaardige plek verdienen in het zorgveld.


Als NederlandZorgtVoorElkaar (NLZVE) horen we graag wat voor jullie werkt en ook met welke uitdagingen – bijvoorbeeld op het gebied  van financiering, continuïteit en samenwerking – jullie te maken hebben. Zo kunnen we onze kennis en ervaring delen en daardoor de beweging versterken.


Het beantwoorden van de vragenlijst vraagt 10 à 20 minuten van je tijd. We koppelen de resultaten na afloop terug in een rapportage en in factsheets naar regio. Onder de inzenders verloten we drie promotiefilmpjes waarbij een professioneel filmmaker je helpt om je initiatief te portretteren.


Ga hier naar de vragenlijst ‘Zorgzame gemeenschappen in kaart’. 


Hulp nodig bij het invullen? Stuur een mail naar trotsopmijninitiatief@nlzve.nl of vraag hulp bij de coördinator van je netwerk: Eddy Lania.


Samen brengen we de beweging van zorgzame gemeenschappen in kaart!